Nå skal det planlegges

Hvert eneste år bestemmer jeg meg for å kjøpe en almanakk, bruke den i to måneder for så å legge den vekk og bare glemme hele boken. Ikke i år!! Nå har jeg investert i en kjempefin og stor almanakk slik at jeg har god plass til å skrive opp både avtaler, jobb, middag og det som måtte være. Jeg fant den på Tanum og visste at denne boken måtte bli min! Ikke bare er den supersøt på utsiden, men den er også kjempegøy og oversiktlig på innsiden også. 

Middagen for denne uken er allerede planlagt, og snart skal vi dra og handle både mat og en stavmikser. Sistenevnte er jo nesten et must på et veganerkjøkken! 

Middagen denne uken er:
Chana Masala - pasta med hjemmelaget tomatsaus - "hamburger" med cheddar, soppstuing og bakt søtpotet - taco med chillibønner. I tillegg til dette skal vi ut å spise, pluss at det som regel blir masse rester. Nam!

#veganer #vegetar #veganer #mat #middag

4 kommentarer

Hanne

16.01.2017 kl.21:26

Så fin den er! Jeg er helt avhengig av almanakken min, har brukt det slavisk i mange år. Kan anbefale min personlige almanakk, google det så kommer du til en flott side hvor du kan designe almanakken selv :)

Veronica

17.01.2017 kl.09:46

Hanne: Takk for tips! Hadde faktisk en almanakk i fjor fra min personlige almanakk, men den ble også stuet vekk etterhvert.. Bestille dessverre for liten! Men det er jo et herlig konsept :)

Cecilie

16.01.2017 kl.23:51

Jeg planlegger også mat for en hel uke i strekk :-)

Veronica

17.01.2017 kl.09:46

Cecilie: Det er så lurt, og ikke minst veldig deilig å slippe den evige kampen om "hva blir det til middag" etter jobb. Hehe!

Skriv en ny kommentar

Veronica

Veronica

25, Oslo

Kategorier

Arkiv

hits