En uke på plantebasert kosthold

Nå har det gått over en uke siden jeg endret livsstil til plantebasert kost, så her kommer en liten recap om hvordan uken har gått! Jeg kan begynne med å si en ting; det er ikke lett å finne noe i farten hvis du skal unngå egg og melkeprodukter altså.. Det som kanskje er lettest å finne er RAW barer eller andre form for frukt- og nøttebarer, men disse er ganske dyre! Min løsning ble en liten boks i veska med mandler og dadler tilfelle sulten slår inn, noe den ofte gjør med meg.
Middagene denne uken har vært veldig gode, rotgrønnsaker med soyaschnitzel, taco med soyafarse og currygryte har blandt annet stått på menyen. Det har alltid vært restemiddag som har blitt lunsj til dagen etter, så det har ikke vært noe problem å forholde seg til! Å lage maten fra bunnen av er egentlig ganske gøy, litt som å trene, man glemmer litt at man liker det før en er i gang. 
Formen har vært litt rar, og jeg kjenner at dette er noe kroppen min må venne seg til, eller rettere sagt; vennes fra. Tror jeg har en ufrivillig detox på gang siden jeg gikk fra altetende til kun plantabasert kosthold over natten. Jeg har også hatt litt vondt i hodet, men merker at det begynner å gå over. Bortsett fra dette så føler jeg meg sunn og friskere, jeg nyter maten med verdens beste samvittighet og jeg har ikke opplevd noe ubehagelig matkoma.

Alt i alt så syns jeg dette har vært lettere enn jeg trodde! Denne uken har for så vidt vært en enkel uke også, for jeg har bare vært hjemme med hjemmelaget middag. Denne uken her derimot skal jeg ut å spise med en venninne, også skal jeg på hyttetur i helgen, så det tror jeg kan bli en større utfordring! Så lenge jeg planlegger måltidene går det nok som det suser. #vegan #plantebasert #kosthold

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Veronica

Veronica

25, Oslo

Kategorier

Arkiv

hits